Afgelopen Zaterdag een karikatuur tripje naar Lienden gemaakt. Het moest wel met de auto want de enige andere manier is met een dropping per parachute of 2 weken met het OV. Ik had eigenlijk een potje jam of zo moeten kopen. Het ligt midden in de Betuwe. Enniewee

De dochter des huizes was 23 dus was het tijd om haar 21ste verjaardag te vieren. Wat? Ja.. hoort zo, schijnt. 30 Jonge meiden met st Tropez als dresscode betekende een hoop gewankel op veels te hoge hakken in zomerige galajurken van dames die dat duidelijk nog niet erg gewent zijn. Kwa karikaturen enzo dus geen gigantische neuzen en dat soort werk maar ik heb wel gezellig meegeroddeld.

Ik moet het natuurlijk eigenlijk over een karikatuur of karikaturen hebben voor mijn SEO keyword density maar daar heb ik lekker geen zin in.

Reacties zijn gesloten.